Luddes rum

by Ulrika Sandström Klinth


Nu är äntligen Luddes rum klart. Pricken över i:et blev den fina, lilla byrån i Gustaviansk stil som jag ropade in på nätauktion förra veckan. Genöm att bryta av med ett äldre föremål blir det mer personligt och man slipper ett rum som ser ut som en möbelkatalog. 

  Luddes rum  Foto : Palatsliv

Luddes rum
Foto: Palatsliv

  På byrån sparbössor från bl.a. Georg Jensen, röd Sturehofkruka och Svenskt Tenns lilla elefantljusstake.   Foto: Palatsliv

På byrån sparbössor från bl.a. Georg Jensen, röd Sturehofkruka och Svenskt Tenns lilla elefantljusstake.
Foto: Palatsliv


Pussel och annat fint

by Ulrika Sandström Klinth


I går åkte Ludde och jag på utflykt till Sandviken. Målet var en antik- och retromässa och en barnbutik som jag blivit rekommenderad. Butiken som heter Loveliness visade sig vara en riktig guldgruva när det gäller saker till de minsta. Några saker från det danska märket Sebra fick följa med hem.

  Pussel med noshörningar  Foto: Palatsliv

Pussel med noshörningar
Foto: Palatsliv

  Dessa djurhängare fick också hänga med hem.  Foto: Stylepit.com

Dessa djurhängare fick också hänga med hem.
Foto: Stylepit.com


Första natten med 8 timmars sömn.......

by Ulrika Sandström Klinth


Inte för att jag hade trott att det skulle vara en dans på rosor att bli mamma, men att sömnbristen skulle tära så mycket som den faktiskt gjort hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Nu har dock vår lilla Ludde blivit 3,5 månader och han sover bättre på nätterna även om han fortfarande vill ha mat 2-3 gånger varje natt. Jag vet att denna blogg inte är tänkt att handla om familj och barn, men detta inlägg bli mer förståeligt som man har insyn i bakgrunden :), därför denna början. I fredags fick jag nämligen sova min allra första hela natt sedan han kom i juni. Anledningen var att jag hälsade på min tremänning och goda vän Nina som precis flyttat till Tyresö. Det blev ett underbart besök som startade med champagne på NK och avslutades med ett besök på Tyresö slott. Helt underbara ställen båda två!

  Lördagen började dock på denna plats - familjens brygga vid Öringesjön (eller det är snarare familjens bostadsrättsförening som har en badplats och brygga).   Foto: Palatsliv

Lördagen började dock på denna plats - familjens brygga vid Öringesjön (eller det är snarare familjens bostadsrättsförening som har en badplats och brygga). 
Foto: Palatsliv

  Efter den härliga starten på bryggan åkte vi vidare till Tyresö slott.  Foto: Palatsliv

Efter den härliga starten på bryggan åkte vi vidare till Tyresö slott.
Foto: Palatsliv