Det blev en ny lampa trots allt.....

by Ulrika Sandström Klinth


Ja jag skrev ju att jag skulle vänta med att köpa den lampa jag tänkt ställa på den nymålade byrån. Vänta kunde jag dock uppenbarligen inte! Men kämpa fick jag innan den var installerad och klar - jag fick nämligen cykla tre gånger fram och tillbaka till Coop när jag skulle hämta lampan, eftersom jag lyckades glömma legitimationen varje gång (snacka om tankspridd). Sedan fick jag lämna cykeln och gå hem med PAKETEN - ja det var två riktigt stora paket jag fått och inget av dessa fick plats på cykeln. Staplade på varandra var de så höga att jag inte såg någonting heller. Men hem kom lampan och nu står den och lyser fint i sitt hörn.

bild 2.jpg
bild 3.jpg

Lampan kommer från Foscarini och heter Lumière XXL. Den är köpt på Svenssons i Lammhult.

bild 4.jpg

Isbjörnen som designats av Lisa Larsson fick min morfar i 50 års present för många år sedan. Han lever dock inte längre men den är en fint minne.