Veckans fynd är en ljuslykta

by Ulrika Sandström Klinth


Bloggandet har verkligen inte varit på topp på sistone. Jag hoppas att jag ska kunna råda bot på det under februari. Då har jag nämligen hunnit komma hem från New York, som ska resa till inom några dagar och hunnit jobba i kapp från 2013. 

När jag besökte Stockholm igår fick jag för mig att jag skulle köpa en ljuslykta från Skultuna. Du har säkert sett dem - Ljuslyktorna Kin designade av Claesson, Koivisto och Rune för Skultuna då de lanserades redan för flera år sedan. Jag har dock inte tyckt att jag har haft plats för någon och därför låtit bli att köpa en. Men nu så……...

Bild på lyktan i sin miljö hos oss kommer i morgon. Nedan ser du dock en bild på vilken lykta jag till slut valde. Det är variant 1. Och ja de går att köpa styckevis även om många handlare bara tar in dem i 5-pack.

   Foto:   Skultuna


Foto: Skultuna