Typiskt

by Ulrika Sandström Klinth


Förlåt för gårdagens "nyhetstorka". Dels var det min födelsedag, dels har jag blivit jätteförkyld och hade varken tid eller ork att skriva. Födelsedagen var bra trots förkylningen och min hosta. Dagen började med firande på sängen - med varor från hotellbaren. Ja ingen sprit då utan med choklad, kakor och te. Sedan spenderade vi en stor del av dagen på Albert & Victoria museum. D lyckades få en biljett till den annars fullbokade David Bowie utställningen. Själv tittade jag på deras fasta utställning som består av fashion, design, inredning, glas, porslin mm från hela världen. Ett fantastiskt ställe att få inspiration på med andra ord. Vi avslutade sedan dagen med en tidig champagnemiddag på Harrods The Terrace Bar.

   Taklampa från Albert & Victoria Museum i London   Foto:  Palatsliv


Taklampa från Albert & Victoria Museum i London
Foto: Palatsliv