Bemz + Littlephant = SANT

by Ulrika Sandström Klinth


Företaget Bemz som bl.a. tillverkar överdrag till Ikeas soffor har börjat samarbete med varumärket Littlephant. Så här skriver de själva om varumärket och samarbetet: 

"Littlephant är det svenska, färgstarka varumärket för både barn och vuxna, och är skapat av designern och illustratören Camilla Lundsten. Det hela började med karaktären Littlephant, en liten lekfull, röd elefant, som uppfanns av Camilla Lundsten när hon skrev och illustrerade barnböcker. Varumärket, som grundades 2009, växte snabbt, och erbjuder smarta, färgstarka och högkvalitativa produkter för hela familjen. Designen är utformad med en svensk attityd och originellt uttryck med produkter som uppmuntrar dig till egen kreativitet. Littlephant välkomnar dig till en helt ny värld full av mönster, färg och fantasi.  För att representera Littlephants formspråk har Bemz valt ut sex av deras färgglada, grafiska tyger".

   Foto:  Bemz


Foto: Bemz