Djuphäftad pall

by Ulrika Sandström Klinth


Just nu längtar jag efter att köpa en djuphäftad pall till vårt vardagsrum. Efter lite googlande, tittande och kännande så har valet fallit på pallen från Englesson. Den går nämligen att få i en mängd tyger till skillnad från pallen från Åhléns, som jag för övrigt tyckte kändes lite ranglig. Den sista pallen, från Designers Guild har jag inte hittat, vare sig på Designers Guilds hemsida eller hos någon annan återförsäljare. Det kan ju vara en produkt som utgått men då pallarna är snarlika så känner jag mig ändå nöjd med mitt val.

  Pikerad howardpall    Foto:  Englesson

Pikerad howardpall 
Foto: Englesson

   Pall Molly i gråbrun sammet   Foto:  Åhléns


Pall Molly i gråbrun sammet
Foto: Åhléns

   Pall i grön sammet från Designers Guild   Foto : Sköna Hem


Pall i grön sammet från Designers Guild
Foto: Sköna Hem