En välbehövlig vila…...

by Ulrika Sandström Klinth


Ja jag har haft lite semester och det har bloggen också. Men nu är jag tillbaka fylld av energi. Vad passar då inte bättre än att dela med sig av lite semester bilder. Så här kommer min semester i bilder!

 När jag var på Gotland visade det sig att min väninna Sanna har en sommartradition - att äta minst ett vaniljhorn från Systrarna Sylwan på Fårö. Jag blev inspirerad och bakade egna.   Foto: Palatsliv

När jag var på Gotland visade det sig att min väninna Sanna har en sommartradition - att äta minst ett vaniljhorn från Systrarna Sylwan på Fårö. Jag blev inspirerad och bakade egna. 

Foto: Palatsliv

 Vad vore sommaren utan fika?! Här en bild från underbara Majas Café och Trädgård i Gamla Gefle.  Foto: Palatsliv

Vad vore sommaren utan fika?! Här en bild från underbara Majas Café och Trädgård i Gamla Gefle.

Foto: Palatsliv

 I nredningsinspiration. Denna DIY-lampa fanns på Leva några kilometer utanför Visby. Och den är byggd av kopparrör, träkulor och ett cykellyse (tror jag att det är). En superkul lampa som passar in i den populära industristilen.  Foto: Palatsliv

Inredningsinspiration. Denna DIY-lampa fanns på Leva några kilometer utanför Visby. Och den är byggd av kopparrör, träkulor och ett cykellyse (tror jag att det är). En superkul lampa som passar in i den populära industristilen.

Foto: Palatsliv

 Bad. Här en bild från Harnäsbadet utanför Gävle.  Foto: Palatsliv

Bad. Här en bild från Harnäsbadet utanför Gävle.

Foto: Palatsliv

 Utflykter. Varje år åker jag på utflykt till Laxön som ligger några mil söder om Gävle. I de gamla regementshusen hittar man konst, hantverk, café och restaurang.   Foto : Palatsliv

Utflykter. Varje år åker jag på utflykt till Laxön som ligger några mil söder om Gävle. I de gamla regementshusen hittar man konst, hantverk, café och restaurang. 

Foto: Palatsliv

 Laxön  Foto: Palatsliv

Laxön
Foto: Palatsliv

 Laxön ligger i Dalälven.  Foto: Palatsliv

Laxön ligger i Dalälven.

Foto: Palatsliv

 Och så Gotland. Jag fick bo hos Sannas mamma i Visby. Där bodde också dessa två godbitar - katterna Figaro och Frans.   Foto: Palatsliv

Och så Gotland. Jag fick bo hos Sannas mamma i Visby. Där bodde också dessa två godbitar - katterna Figaro och Frans. 

Foto: Palatsliv

 Fårö  Bild: Palatsliv

Fårö
Bild: Palatsliv

 Fårö  Foto: Palatsliv

Fårö
Foto: Palatsliv

 Designhotellet Furillen  Foto: Palatsliv

Designhotellet Furillen
Foto: Palatsliv

 Utsikt från Ringmuren i Visby  Foto: Palatsliv

Utsikt från Ringmuren i Visby
Foto: Palatsliv

 Fotoutställning i kyrkoruinen Drotten, Visby  Foto: Palatsliv

Fotoutställning i kyrkoruinen Drotten, Visby
Foto: Palatsliv

 Kyrkoruinen Drotten  Foto: Palatsliv

Kyrkoruinen Drotten
Foto: Palatsliv