Eftermiddagste

by Ulrika Sandström Klinth


Just nu så dricker jag te och packar ner allt julpynt i kartonger. Egentligen är det slöseri med tid att göra det på bästa arbetstid men jag känner att jag behöver skapa lite ordning och reda här hemma innan jag sätter igång med jobbet. Hoppas att ni har en mysig eftermiddag ni med! 

   Självklart dricker jag te ur min tekanna från Höganäs och min favoritservis från Västergården. Brickan är antik och köptes in i somras på Gotland. Mjölkkannan i form av en tetrapack kommer från Bloomingville och kan bl.a.  köpas här.     Foto:  Palatsliv


Självklart dricker jag te ur min tekanna från Höganäs och min favoritservis från Västergården. Brickan är antik och köptes in i somras på Gotland. Mjölkkannan i form av en tetrapack kommer från Bloomingville och kan bl.a. köpas här. 
Foto: Palatsliv