Min dagliga utsikt

by Ulrika Sandström Klinth


För att hålla motivationen uppe när jag arbetar omger jag mig gärna med inspirerande och vackra saker. Detta innebär att mitt skrivbord, som givetvis är hem åt det nödvändigaste, också är fullt av diverse prydnadsföremål, blommor, böcker, förvaringsaskar osv. Ja jag visade ju min hög av kalendrar och anteckningsböcker härom dagen. Här kommer ytterligare en bild!

   Teglas från Indiska, blomma i Hortuskruka - Svenskt Tenn, keramikfågel och linjal - Tom Dixon.   Foto:  Palatsliv


Teglas från Indiska, blomma i Hortuskruka - Svenskt Tenn, keramikfågel och linjal - Tom Dixon.
Foto: Palatsliv

Jag är väldigt förtjust i fågeln som jag köpt på Länsmuseet Gävleborg. Därför kommer en till bild här.

   Keramikfågel på anteckningsblock från Svenskt Tenn   Foto:  Palatsliv


Keramikfågel på anteckningsblock från Svenskt Tenn
Foto: Palatsliv