Mitt hemliga julpyntsställe

by Ulrika Sandström Klinth


Ja, jag vet att det är två månader kvar till jul, men ute i handeln har julen redan startat. Och om du som jag letar efter fint, och lite annorlunda julpynt/julgranskulor så måste du besöka Illum Bolighus mittemot NK i Stockholm. Titta bara vilka härliga färger de bjuder på!

Yes, I know there are several months until the Christmas Holidays but Christmas has already arrived in many of our Swedish department stores. If you like me are looking for beautiful and unique Christmas decorations, Illum Bolighus in Stockholm (or i Copenhagen by all means) is the place visit. 

  Massor av rosa pynt för den som vill ha en Barbie-jul!  Foto: Palatsliv via IPhone


Massor av rosa pynt för den som vill ha en Barbie-jul!
Foto: Palatsliv via IPhone

  Traditionella färger har de förstås också i sortimentet  Foto: Palatsliv


Traditionella färger har de förstås också i sortimentet
Foto: Palatsliv

  Silver och vitt  Foto: Palatsliv


Silver och vitt
Foto: Palatsliv