Mer jul

by Ulrika Sandström Klinth


Många butiker har redan plockat fram sina julvaror. Men även om jag tycker att det är en månad för tidigt så kan jag inte låta bli att bli lite inspirerad. Och som vanligt presenterar Indiska mycket fint porslin. Jag gillar särskilt de röda te-kopparna nedan!

Many of the Swedish department stores have already started displaying their Christmas collections. And even if I think it´s a bit too early, I can´t stop getting inspired. As usual the brand Indiska presents several lovely porcelain/ceramic pieces such as the red tea cups you can see below.

  Juldukning 1 hos Indiska  Foto: Palatsliv


Juldukning 1 hos Indiska
Foto: Palatsliv

  Juldukning 2 hos Indiska  Foto: Palatsliv


Juldukning 2 hos Indiska
Foto: Palatsliv

  Underbara röda tekoppar med guldkant är mina favoriter. Tänk långfrukost på julafton!  Foto: Palatsliv


Underbara röda tekoppar med guldkant är mina favoriter. Tänk långfrukost på julafton!
Foto: Palatsliv