Gör egna godisstrutar

by Ulrika Sandström Klinth


Jaha, då var det december och julen kryper allt närmare. Många har säkert en månad full av stress framför sig, men jag har alltid betraktat veckorna innan jul som väldigt mysiga och passat på att pyssla lite extra. För vilken högtid, förutom julen, tillåter att vi gör massor av godis, bakar massor av goda kakor och inspireras till att fylla hemmet av egenhändigt tillverkat pyssel?! Om ni precis som jag gillar att koka egen kola, så har jag tips på den perfekta förvaringen för dessa godbitar nedan i form av egenhändigt vikta strutar. Se och inspireras! Mallen till min strut kommer från denna tidning (som för övrigt rymmer många andra mallar för papperspyssel). Fler pappersstrutsmallar hittar du på Pinterest.

Well, December is here and Christmas is soon coming up. Some of you are probably a bit stressed at the moment since this could be the busiest time of year. I on the contrary love December and everything that the holiday brings such as Christmas decorations. This year, I have made my own paper cones for all the Christmas candy I am planning to make. The template for the cones is found in this magazine produced by the Swedish DIY company Panduro. But you can find more inspirational guides and templates on Pinterest.

    Pappersstrut    Foto : Palatsliv


Pappersstrut
Foto: Palatsliv

    Pappersstrutar i blått, och lila    Foto:  Palatsliv


Pappersstrutar i blått, och lila
Foto: Palatsliv