Nya tag och en ny liten familjemedlem

by Ulrika Sandström Klinth


Det sista året har varit minst sagt händelserikt. Jag har börjat arbeta som guide på Lövstabruk, haft utbildningar i presentationsteknik, fyllt 40 och sist men inte minst blivit mamma till en underbar liten kille som heter Ludvig. Alla intryck, nya utmaningar och kontakter har gjort att jag helt enkelt varken haft inspiration, ork eller lust att blogga. Men igår under vår dagliga morgonpromenad fick jag helt plötsligt inspiration till att börja blogga igen. Så därför kör vi på ett tag till så får vi se hur länge det varar :)!

   Ludvig, 8 veckor har precis börjat le    Foto:  Palatsliv

Ludvig, 8 veckor har precis börjat le
Foto: Palatsliv

   Ludde sover i sin älsklingsfilt från Soft Goat    Foto:  Palatsliv

Ludde sover i sin älsklingsfilt från Soft Goat
Foto: Palatsliv