Äntligen!

by Ulrika Sandström Klinth


Åh, vilka problem jag har haft med detta hörn! Men nu tror jag att jag äntligen har fått till det. Att ställa en stol i ett hörn kan kanske uppfattas som en fantasilös och tämligen enkel lösning, men faktum är att vi verkligen behöver en extra sittplats i vardagsrummet när vi har gäster. Dessutom behöver inredning vara flyttbar, då hörnet även tjänar som julgranshörn i december.

Stol/fåtölj i nybarock inköpt på en antikmässa, kudde från Designers Guilds (Två Plan), litografier ur Fredmans Epistlar av Peter Dahl och fotokonst av Per Lidvall. Fåtöljen är klädd i ett tyg från Ellos med marockanskt mönster i marinblått.

För mer hörninspiration se senaste numret av Sköna Hem (nr 9/2016).

   Svårinrett hörn!    Foto:  Palatsliv

Svårinrett hörn!
Foto: Palatsliv

   Fotokonst med motiv från Lövstabruks kyrka av Per Lidvall.    Foto:  Palatsliv

Fotokonst med motiv från Lövstabruks kyrka av Per Lidvall.
Foto: Palatsliv