Första natten med 8 timmars sömn.......

by Ulrika Sandström Klinth


Inte för att jag hade trott att det skulle vara en dans på rosor att bli mamma, men att sömnbristen skulle tära så mycket som den faktiskt gjort hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Nu har dock vår lilla Ludde blivit 3,5 månader och han sover bättre på nätterna även om han fortfarande vill ha mat 2-3 gånger varje natt. Jag vet att denna blogg inte är tänkt att handla om familj och barn, men detta inlägg bli mer förståeligt som man har insyn i bakgrunden :), därför denna början. I fredags fick jag nämligen sova min allra första hela natt sedan han kom i juni. Anledningen var att jag hälsade på min tremänning och goda vän Nina som precis flyttat till Tyresö. Det blev ett underbart besök som startade med champagne på NK och avslutades med ett besök på Tyresö slott. Helt underbara ställen båda två!

   Lördagen började dock på denna plats - familjens brygga vid Öringesjön (eller det är snarare familjens bostadsrättsförening som har en badplats och brygga).     Foto:  Palatsliv

Lördagen började dock på denna plats - familjens brygga vid Öringesjön (eller det är snarare familjens bostadsrättsförening som har en badplats och brygga). 
Foto: Palatsliv

   Efter den härliga starten på bryggan åkte vi vidare till Tyresö slott.    Foto:  Palatsliv

Efter den härliga starten på bryggan åkte vi vidare till Tyresö slott.
Foto: Palatsliv