Exponering - vägg

by Ulrika Sandstrom Klinth in


I tisdags var det dags att redovisa den näst sista uppgiften för våren på kursen (Dekor och reklam). Den här gången arbetade vi ensamma och vi som jobbade med "väggar" fick göra vad vi ville på temat "Mot varmare tider". Som ni ser valde jag att göra en exponering av Ida Sjöstedt. Eftersom jag beställde min bröllopsklänning från hennes couturelinje förra våren var det extra kul. Väggen skulle kunna stå på en mässa och blommorna är tänkta att anspela på en bröllopsbukett. Jag använde en av mina blomkrukor som jag fyllde med en massa oasis, 30 rosor och några kvistar murgröna. Den skulle faktiskt kunna fungera som borddekoration också då den inte blir så hög. Ni får ha överseende med de mörka bilderna. Då väggarna stod trångt och utan belysning gick det inte att få bättre bilder tyvärr.

Foto: Palatsliv


Foto: Palatsliv